Διαυγές, που αποκτά ένα ελαφρά γαλακτώδες χρώμα αν προστεθεί νερό στο ποτήρι.
Κυριαρχούν τα αρώματα του γλυκάνισου, σε διακριτικό φρουτώδες υπόστρωμα.
Μαλακό και ευγενικό, με επίμονο, πικάντικο τελείωμα.
Ο φημισμένος μακεδονικός γλυκάνισος, χαρίζει το φίνο άρωμά του στο Τσίπουρο Ηδωνικό. Η κλασματική απόσταξη εξασφαλίζει την υψηλή καθαρότητα του τελικού προϊόντος.
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ | 43% Vol. |
---|
Διαυγές, που αποκτά ένα ελαφρά γαλακτώδες χρώμα αν προστεθεί νερό στο ποτήρι.
Κυριαρχούν τα αρώματα του γλυκάνισου, σε διακριτικό φρουτώδες υπόστρωμα.
Μαλακό και ευγενικό, με επίμονο, πικάντικο τελείωμα.
Αν και το Τσίπουρο θεωρείται ποτό της «ελευθερίας» που δεν υπακούει σε πολλούς κανόνες, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η εκδοχή του με γλυκάνισο, είναι περισσότερο συνδεδεμένη με την παράδοση της Βόρειας Ελλάδας. Απολαυστικό είτε με χειμωνιάτικους κρεατομεζέδες, είτε με θαλασσινούς ψαρομεζέδες. Δοκιμάστε το με κρύο νερό και πάγο.
Η πρώτη ύλη της απόσταξης, τα τσίπουρα, προέρχονται αποκλειστικά από την οινοποίηση σταφυλιών από τους ιδιόκτητους αμπελώνες μας.
– Φιάλες των 50, 200, 700 ml., με ανάγλυφο το λογότυπο Ηδωνικό και ετικέτα-πίνακα του ζωγράφου Γιάννη Νάνου.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ