Διάφανο και λαμπερό.
Κομψή παρουσία, με περάσματα τριαντάφυλλου, περγαμόντου και λεμονανθών.
Γεμάτο, πυκνό, χωρίς να χάνει τη φινέτσα του, με ωραίο τριανταφυλλένιο τελείωμα.
Το Μοσχάτο Αλεξανδρείας, είναι μια ποικιλία σταφυλιού δημοφιλής σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως για την παραγωγή γλυκών κρασιών, χάρη στο πλούσιο αλλά ευγενικό αρωματικό της δυναμικό.
ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ | Μοσχάτο Αλεξανδρείας |
---|---|
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ | 40% Vol. |
Διάφανο και λαμπερό.
Κομψή παρουσία, με περάσματα τριαντάφυλλου, περγαμόντου και λεμονανθών.
Γεμάτο, πυκνό, χωρίς να χάνει τη φινέτσα του, με ωραίο τριανταφυλλένιο τελείωμα.
Απολαυστικό μόνο του, στο τέλος ενός γεύματος, μπορεί επίσης να συνοδεύσει ελαφρά γλυκά με φρούτα αλλά και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την δημιουργία πρωτότυπων κοκτέιλς. Δοκιμάστε το παγωμένο (6ο C), αλλά χωρίς παγάκια.
Η προσεκτική, αργή, κλασματική απόσταξη, φυλακίζει τον αρωματικό πλούτο της ποικιλίας.
– Φιάλη 500 ml.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ