Καφεκόκκινο, πυκνό.
Νύξεις καραμέλας, ξερών σύκων και βανίλιας, συναντούν την αρωματική ένταση του ξιδιού.
Ακροβατεί με επιτυχία ανάμεσα στο γλυκό και το ξινό, ενώ στο τελείωμα επιστρέφουν οι μνήμες της καραμέλας.
Συμπυκνωμένος μούστος και οξοποιημένο κρασί από σταφύλια του κτήματος αναμειγνύονται και οδηγούνται για παλαίωση σε δρύινα βαρέλια. Η παρατεταμένη επαφή με το ξύλο προσθέτει αρωματική πολυπλοκότητα και πάχος στο στόμα.
ΟΞΥΤΗΤΑ | 6% |
---|
Καφεκόκκινο, πυκνό.
Νύξεις καραμέλας, ξερών σύκων και βανίλιας, συναντούν την αρωματική ένταση του ξιδιού.
Ακροβατεί με επιτυχία ανάμεσα στο γλυκό και το ξινό, ενώ στο τελείωμα επιστρέφουν οι μνήμες της καραμέλας.
Αρτύστε τις σαλάτες οσπρίων, «σβήστε» τα τηγανητά κομμάτια χοιρινού ή τα λουκάνικα ή χρησιμοποιήστε το σε μαρινάδες.
Παλαιώνει για 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια των 225 λίτρων.
– Φιάλες 250 ml, 2lt και 4lt.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ