Κοκκινοκαφέ, μέσης πυκνότητας.
Ευχάριστα, «ξινούτσικα» αρώματα μαρμελάδας φρούτων, συναντούν το νεύρο του ξιδιού.
Γλυκόξινο, μεσαίου όγκου, ζωηρό, με καραμελένιο τελείωμα.
Το σύντομο πέρασμα από δρύινο βαρέλι αυξάνει τη συμπύκνωση και την αρωματική ένταση αυτού του βαλσαμικού ξιδιού, που προέρχεται από σταφύλια των ιδιόκτητων αμπελώνων μας.
ΟΞΥΤΗΤΑ | 6% |
---|
Κοκκινοκαφέ, μέσης πυκνότητας.
Ευχάριστα, «ξινούτσικα» αρώματα μαρμελάδας φρούτων, συναντούν το νεύρο του ξιδιού.
Γλυκόξινο, μεσαίου όγκου, ζωηρό, με καραμελένιο τελείωμα.
Προσιτή πολυτέλεια που μπορεί να νοστιμίσει πολλά καθημερινά πιάτα. Καραμελώστε κρεμμύδια, αρτύστε τις φακές, στάξτε λίγες σταγόνες στον τηγανητό γαύρο και χρησιμοποιήστε το στη σκορδαλιά, για παράδειγμα.
Παλαιώνει για 12 μήνες, σε δρύινα βαρέλια των 225 λίτρων.
– Φιάλες 250 ml, 2lt και 4lt.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ